-->

Followers

Sunday, June 9, 2013

OMG First Giveaway By Qaisyara Raihana




KALO BOLEH NAK TUDUNG BAWAL, SEBAB SAYA SUKA PAKAI 
TUDUNG BAWAL & TIADA LG KALER BIRU :)



OMG all this item for giving away ! Join join join !! >.<
Maxi Dress Black with Orange pattern. Hari tu beli dua, satu untuk aku sendiri n satu lagi untuk bakal pemenang! Macam beli baju couple pulak beli yang sepasang, hha. :D

Tudung bawal ! Yang sehelai tu strips pink mix kaler kuning caer n biru dan lg shelai yang kaler biru tu pattern checkers mix color biru, pink, purple.Dua helai ni jadi pilihan setelah tawaf sepelusuk kedai. ;D

Navy blue trendy pants. Beli ni for giveaway sebab tengok trend zaman sekarang suka seluar kaler-kaler especially kaler biru.

Jadi, apa tunggu lagi, JOIN la sekarang !! >.<

TARIKH TUTUP : 12 JULY 2013