-->

Followers

Friday, March 29, 2013

“Segmen: Saya nak doodle dari MH!

____________________________________________________
sy nak doodle yang berhijab,senyum/stress then tengah online sambil
berpikir macam-macam perkara..heheh
____________________________________________________

 Follow blog Miraa Hussin ; Klik Join this site kat sidebar tu dan Like skali fesbuk tu .
 Follow Tuiter Miraa dan mention ; “saya join segmen @miraahussin.
 Usik hati saya ni dan biarkan sampai habis loading  → ©©©

 Ikut syarat 123 tadi tu .
 Buat entry bertajuk “Segmen: Saya nak doodle dari MH!”
 Copy banner atas tu dan letak link terus ke entry miraa ni . Okay ?
 Cerita sikit pasai doodle yg korang nak miraa buat. 
Hijab, freehair , baju , jantina , dia buat apa , senyum nampak gigi , senyum lebar , senyum gitu-gitu , mulut kucing , tangan kat pipi , warna . Hah ! Ni yg penting . Warna korang pilih kat SINI okay? Kalau nak guna corak pun boleh tapi attach la dalam entry corak yg korang nak :p

TARIKH TAMAT : CECAH 100 JOINERS


No comments: