-->

Followers

Tuesday, March 26, 2013

MOUSTACHE GIVEAWAY


okay today nak buat giveaway. siapa nak moustache pencil case, coin purse and keychain??? :)


TAMAT TEMPOH : 31 March 2013

terma & syarat (pegh skema) sangat senang:

ada 2 cara,
1st utk blogger: 
1. sweeties's handmade page **
2. follow blog ni. blog mana? blog sweeties's handmade ni. and visit SINI **
3. buat new post dengan tajuk "MOUSTACHE GIVEAWAY by Sweeties's Handmade"
4. tag 3 orang kawan awak. dan pastikan diorang tahu tentang GA ni.**
5. tinggalkan link entry moustache giveaway korang kat komen bawah ni ye!

2nd utk facebook: 
if korang takde blog, mesti korang ada FB kan? boleh join jugak!
1. sweeties's handmade page **
2. SHARE THIS PHOTO and mention 3 orang kawan awak dan mention sweeties's handmade sekali okayyy.dan pastikan diorang tahu tentang GA ni.**



okay itu saja. ya ya ya itu sahaja :)

# hanya ada 2 pemenang!
# 1st dapat moustache pencil case and 3 moustache keychain

# 2nd dapat moustache coin purse and 3 moustache keychain

# sharing is caring. HEHEH
# yang dah join dekat blogger, boleh join lagi dekat FB.
# pemenang akan dipilih melalui cabutan bertuah. so the best of luck for you!
# lebih banyak anda masuk, lebih cerah peluang anda utk dapatkan barang free! HAHA

** sunat jika like FB page and follow blog ni. heheh tolong jujur ya. saya TAK mampu cakap meWAJIBkan semua syarat2 di atas. yang penting semua jujur >.<



1 comment:

Azreen Ahmad said...

thank you join! :) check sini link awak tersenarai tak? http://sweetieshandmade.blogspot.com/p/senarai-peserta-ga.html