-->

Followers

Friday, March 29, 2013

Exclusive Giveaway by FD & Aziera




Syarat dan cara penyertaan:

  • Warganegara Malaysia dan mempunyai blog
  • Wajib follow blog FD dan blog Aziera untuk mengetahui perkembangan giveaway
  • Wajib klik iklan ni -  |  *akan diperiksa*
  • Wajib follow, like, dan add semua sponser
  • Buat satu entri bertajuk "Exclusive Giveaway by FD & Aziera"
  • Letak banner di atas dan linkkan ke entri ini *wajib*
  • Tag sekurang-kurangnya 2 orang blogger dan pastikan mereka tahu
  • Selepas siap, tinggalkan link entri bukan link blog di ruangan komen. Jangan tinggalkan link entry di kedua dua blog. Pilih salah satu sahaja.
  • Semua peserta akan mendapat voucher diskaun RM10 dengan syarat like page


Dah like? Komen dekat dua2 page "Saya dari Exclusive Giveaway by FD & Aziera."
sebab cuma yang like je akan dapat voucher diskaun RM 10 walaupun diorang tak menang.

Senarai hadiah:
5 voucher diskaun RM10 + free postage dari CMC
1 purse dari De Lavenda Shop
1 baju peplum tribal dari Aziera
1 long necklace dari Dee's Closet Shop
5 animation banner blog dari Syiera
1 topup RM5 dari FD
2 header dari Nur Hatini
5 bloglist dari Nur Hatini
2 topup RM5 dari Nur Saadah
1 skin blogskin (specially made) dari Lobak Merah Jambu
2 topup RM5 (maxis) dari Miya GreenApple
2 topup RM5 dari Raja Farah Azian
2 header dari Nuradilla Shahirah
1 topup RM3 (celcom) dari Tashira
1 topup RM5 (celcom/maxis) dari Adila
5 header dari Shafiqah Rozi
1 topup RM5 (celcom) dari Izzah Ismail
5 bloglist dari Izzah Ismail
2 edit blog dari Izzah Ismail
1 topup RM10 dari Nur Syarfa'
1 topup RM3 dari Nur Syazlia
1 novel dari Akma *new*
3 zippy craft dari Shania *new*

Follow blog sponsor:

Like sponsor:
    
     *sponsor baru*

Add FB:

Follow Twitter:
    

Cara pemilihan pemenang:
  • Peserta mengikut semua syarat
  • Random.org
  • Top referral
SENARAI PESERTA (akan di-update setiap pukul 12 tgh malam)

*Giveaway ini akan terbatal jika peserta kurang daripada 50 orang*
*Semuanya akan diperiksa samada korang follow / like sponsor dan klik iklan atau tidak*

No comments: