-->

Followers

Friday, March 29, 2013

Mini Giveaway Aisyah Humaira



Giveaway berlangsung 23/3/13 sehingga 31/3/13

Follow blog para sponsor :

Klik okay [bagi pengguna facebook]
       

Klik Link dibawah untuk bersedekah [sampai habis loading tau]
[satu] [dua] [tiga]

[SENARAI PESERTA] -Bakal Diupdate
[SENARAI HADIAH]

MAKLUMAT PENTING !!

  • Pemilihan pemenang adalah berdasarkan TOP REFERRAL !!! 
  • Ada hadiah tertentu yang berdasarkan random [masih belum ditentukan]
  • Peserta yang tidak mengikuti syarat-syarat diatas, automatik penyertaan BATAL !!


Experience Giveaway By Miya & Syara



tagged  :
http://ordinaryalyaa.blogspot.com
http://ahbuii.blogspot.com
http://ceritaakulahh.blogspot.com

    Sponsor 

    Blog :

    Wanny  | Tyha  | Zawiah  | KD  | Arifah  | Eza  | Lia  | Afifah  | SD | Ain | Aina | Iffah | Najwa | Miya | NSMA
    Fanpage :

    (new) 
    Twitter :

         

    Iklan :

    sini , sini , sinisini * tunggu sampai habis loading*

    Cara pemilihan :

    1. Random.org
    2. Entry paling menarik
    3. Promoter Terbanyak
    4. Tag Terbanyak (syara)

    Hadiah :


    • Miya : Topup RM 3 ( 1 pemenang)
    • Syara : Review and Bloglist ( 5 pemenang)
    • Anaziah : Peplum ( 1 pemenang) & Soft toys ( 1 pemenang)
    • Mabel : Tudung bawal Printed ( 5 pemenang)
    • Najaha : Review Blog ( 5 pemenang)
    • Ain : Topup RM 3 ( 1 pemenang)
    • Iffah : Header bercorak kulit binatang (3 pemenang)
    • Aina : Bloglist  ( 5 pemenang)
    • Aishah : Review Bloglist (2 pemenang)
    • Afifah : Bookmark (3 pemenang)
    • Syafiqah : Doodle ( 1 pemenang) Review Blog ( 1 pemenang)
    • Alja : Edit Denim Templete/ Classic Full Blog tanpa header ( 1 pemenang) Review Blog (5 orang)
    • Najwa : Header (2 pemenang)
    • Hawa Syazana : Header and cursor name (3 pemenang)
    • Princess Lens : Contact Lens ( 1 pemenang)
    • Wanny : Cincin handmade ( 1 pemenang)
    • Ismah : Brooch (2 pemenang)
    • Faezah : Topup RM 5 ( 2 pemenang)
    • Arifah : Topup RM 5 ( 2 pemenang)
    • KD : Topup RM 5 *maxis* ( 1 pemenang)
    • Zawiah : Keronsang ( 1 pemenang)
    # UPDATED 1 : Senarai Geng yang Join
    # UPDATED 2 : Bayangan Hadiah
    # UPDATED 3 : 55 pemenang di cari

    Exclusive Giveaway by FD & Aziera




    Syarat dan cara penyertaan:

    • Warganegara Malaysia dan mempunyai blog
    • Wajib follow blog FD dan blog Aziera untuk mengetahui perkembangan giveaway
    • Wajib klik iklan ni -  |  *akan diperiksa*
    • Wajib follow, like, dan add semua sponser
    • Buat satu entri bertajuk "Exclusive Giveaway by FD & Aziera"
    • Letak banner di atas dan linkkan ke entri ini *wajib*
    • Tag sekurang-kurangnya 2 orang blogger dan pastikan mereka tahu
    • Selepas siap, tinggalkan link entri bukan link blog di ruangan komen. Jangan tinggalkan link entry di kedua dua blog. Pilih salah satu sahaja.
    • Semua peserta akan mendapat voucher diskaun RM10 dengan syarat like page


    Dah like? Komen dekat dua2 page "Saya dari Exclusive Giveaway by FD & Aziera."
    sebab cuma yang like je akan dapat voucher diskaun RM 10 walaupun diorang tak menang.

    Senarai hadiah:
    5 voucher diskaun RM10 + free postage dari CMC
    1 purse dari De Lavenda Shop
    1 baju peplum tribal dari Aziera
    1 long necklace dari Dee's Closet Shop
    5 animation banner blog dari Syiera
    1 topup RM5 dari FD
    2 header dari Nur Hatini
    5 bloglist dari Nur Hatini
    2 topup RM5 dari Nur Saadah
    1 skin blogskin (specially made) dari Lobak Merah Jambu
    2 topup RM5 (maxis) dari Miya GreenApple
    2 topup RM5 dari Raja Farah Azian
    2 header dari Nuradilla Shahirah
    1 topup RM3 (celcom) dari Tashira
    1 topup RM5 (celcom/maxis) dari Adila
    5 header dari Shafiqah Rozi
    1 topup RM5 (celcom) dari Izzah Ismail
    5 bloglist dari Izzah Ismail
    2 edit blog dari Izzah Ismail
    1 topup RM10 dari Nur Syarfa'
    1 topup RM3 dari Nur Syazlia
    1 novel dari Akma *new*
    3 zippy craft dari Shania *new*

    Follow blog sponsor:

    Like sponsor:
        
         *sponsor baru*

    Add FB:

    Follow Twitter:
        

    Cara pemilihan pemenang:
    • Peserta mengikut semua syarat
    • Random.org
    • Top referral
    SENARAI PESERTA (akan di-update setiap pukul 12 tgh malam)

    *Giveaway ini akan terbatal jika peserta kurang daripada 50 orang*
    *Semuanya akan diperiksa samada korang follow / like sponsor dan klik iklan atau tidak*

    1st Giveaway by Farah Adriana



    28 MAC - 26 APRIL 2013



    Follow Blog Sponsor

    *sila follow spnsor jika tidak penyertaan dibatalkan*

    Like Page and Follow Twitter Sponsor.
    *tolong tekan semuanya ! Kalau tidak penyertaan dibatalkan*
    *yang tiada  twitter abaikan *



        

    *Like ni sekali*

    *klik iklan di bawah , please !*

    Senarai Hadiah Giveaway
    Review Blog x3 from Wana Wazm
    Background x2 from Nur Syazlia
    Header x2 from Ain Al-Khawlani
    Header Animated x5 from Saadah
    Pure Marine Collagen x1 from Beta Kupu
    Topup RM5 x2 from Nurul Saniah
    Topup RM5 x2 from Asiah Aisa
    Topup RM3 (Maxis) x2 from Cik Anna
    Topup RM5 x1 from Saadah
    Mug Design Sendiri x1 from LS Design
    Mousepad Design Sendiri x1 from LS Design
    Banner x2 from me
    Header x2 from me
    Pin Tudung x2 from Mira


    Giveaway by the carvern healthcare!



    follow blog & like page FB


    THE CAVERN Healthcare
    Like
    You like this.

    :: hadiah ::

       -Pure Marine Collagen 200gram (Purple) (1 orang)
       -Pure Marine Collagen 100gram (Purple) (2 orang)
       -Pure Marine Collagen 100gram (Gold) (2 orang)
       -Facial Mask Milk & Cucumber (2 orang)
       -Facial Mask Milk & Aloe (2 orang)
       -Daiso Charcoal Mask (seorang)
       -Crystal Collagen Lip Mask 
       -Shiseido Blackhead Remover Mask
       -Topup RM5 Celcom / Maxis / Digi (2 orang)

    BANYAK PENYERTAAN HADIAH BERTAMBAH BAH BAH BAH ! Betul tak pengajur?


    “Segmen: Saya nak doodle dari MH!

    ____________________________________________________
    sy nak doodle yang berhijab,senyum/stress then tengah online sambil
    berpikir macam-macam perkara..heheh
    ____________________________________________________

     Follow blog Miraa Hussin ; Klik Join this site kat sidebar tu dan Like skali fesbuk tu .
     Follow Tuiter Miraa dan mention ; “saya join segmen @miraahussin.
     Usik hati saya ni dan biarkan sampai habis loading  → ©©©

     Ikut syarat 123 tadi tu .
     Buat entry bertajuk “Segmen: Saya nak doodle dari MH!”
     Copy banner atas tu dan letak link terus ke entry miraa ni . Okay ?
     Cerita sikit pasai doodle yg korang nak miraa buat. 
    Hijab, freehair , baju , jantina , dia buat apa , senyum nampak gigi , senyum lebar , senyum gitu-gitu , mulut kucing , tangan kat pipi , warna . Hah ! Ni yg penting . Warna korang pilih kat SINI okay? Kalau nak guna corak pun boleh tapi attach la dalam entry corak yg korang nak :p

    TARIKH TAMAT : CECAH 100 JOINERS


    Mini Giveaway #2 Iezwa Razk.


    klik here to join

    Syarat dan Cara Penyertaan :
    1) Mempunyai Blog dan Facebook
    2) Ikut syarat yang ditetapkan sponsor
    3) Buat entry, Letak banner, Link kan ke entry ni dan tinggalkan link entry anda di kotak komen

    Follow Blog - [ AINA AREEN ]  [ ISMAH ATIKAH ]  [ IZZAT SYAHIR ]  [ SHIERA ]  [ FIFI ]                                   [ DYSHA SAHHIR ]  [ AIMI RAHIM ] [ IEZWA RAZK ]

    Like page -








    Twitter -





    Add Fb - Tpg Yong Ytf

    Klik Iklan - [ A ] [ B ]

    SENARAI SPONSOR DAN HADIAH
    SENARAI PESERTA
    #INFO TERKINI GA#
    * Tarikh tamat : 6 April 2013 (akan berubah mengikut keadaan)
    * Banner GA telah ditukar. Peserta boleh menggunakan banner lama / baru. Dua2 diterima :)
    * Pemilihan pemenang menggunakan Random.org

    SIMPLE GIVEAWAY BY AZLAN



    Syarat-syarat :-  
    • Warganegara Malaysia dan menetap di Malaysia
    • Mempunyai Blog
    • Sponsor digalakkan join sebab nak meriahkan lagi 
    Cara-caranya :-
    •  WAJIB buat satu entry tentang giveaway ini dan tampal banner yang comel diatas dan backlink ke entry ini.
    • Letakkan link entry anda tadi di ruangan komen entry ini
    • WAJIB follow blog Alan
    • WAJIB Follow blog kesemua sponsor dan like fanpage sponsor
    • SUNAT follow twitter sponsor
    • WAJIB klik link tambahan  
    • Alan akan check semua diatas dan didapati ada kes penipuanautomatik tak dapat hadiah walaupun layak



    "Simple Giveaway By Azlan" dengan rasminya mulai 

    27.3.2013 hingga 2.4.2013 (1 minggu)


    :: SENARAI HADIAH ::

    Yana
    • Header (5 orang)
    • Blog Review (5 orang)
    Syara 
    • Blog Review (5 orang)
    • Bloglist selama 1 Bulan (5 orang) 
    Wanny
    • Cursor (2 orang)
    Tyraa Lee
    • Topup RM 5 (3 orang)
    Petal&Patch
    • 5 Broch (1 orang)
     
    Lolita
    • Bauncer 10% (5 orang)
    Hawa
    • Header (4 orang)
    Mailey Jayley
    • Blog Review (10 orang)
    Tashyra 
    • Topup RM 5 (1 orang)
    Anisah
    • Bloglist selama 3 Bulan (3 orang)
    Azzria Haus
    • Shawl (1 orang)
    • 1 set baju + skirt + topi (1 orang)

     
     
     
     
     
     


    Lavander Biru
    • Bloglist selama 3 Bulan (5 orang)
    Mr.Right ( Alan)
    • Bloglist selama 5 Bulan (5 orang)
    Wilma
    •  Obuse Candy Tint bernilai RM 15/bottle (2 orang - seorang sebotol)

     63 ORANG AKAN TERPILIH UNTUK MENANGI HADIAH DIATAS.ALAN PILIH MELALUIRANDOM.ORG MUNGKIN ADA ORANG DAPAT DUA HADIAH