-->

Followers

Sunday, January 13, 2013

New Year Giveaway by Sheera Aya


http://diarybersepahku.blogspot.com
http://wanyyminho.blogspot.com
http://pink-simerahjambu.blogspot.com




Top referral: Hadiah misteri
|
|
v



Entry terbaik: Belt (black) + Bloglist setahun
|
|
v


Tag terbanyak: Belt (brown) + Bloglist setahun
|
|
v



Komen terbanyak: Belt (brown) + Bloglist setahun
|
|
v


3 Peserta bertuah : Accessories/ Belt + Bloglist setahun
|
|
v



10 peserta terawal: Bloglist setahun

ErinKahar's Birthday Giveaway




1. Fash Burnout  ( 5x mustache necklace )
    

2. The Secret ( 5x shawl )

3.  Miraa Hussin's blog ( 1x 1 year membership MHB )
    

4. Akriff Carlson ( 1x windows 8 professional key 32bit [RM529] )

5. Syahirah Haziqah ( 3x header )
    - follow :  http://koala-zeeqa.blogspot.com
    
6. MairaDianaShoppe ( 5x 5% Vouncher )
    - follow : http://mdshoppe.blogspot.com
    

7. Lalaa ( 5x review blog )

8. Syafiqah Sallehin ( 1x header )
   - follow : http://notahatipiqa.blogspot.com/
   - twitter : https://twitter.com/nsyafiqah96

9. Nieyxzha Hassan ( 2x doodle )
   - follow : http://www.nieyxzha.com/
    

10. Nurul Ezatee Rosli ( 3x header, 3x review, 3x banner  )
   - follow : http://nurulezateeob.blogspot.com/
   

11. Yaya Hatsumi ( 1x rm3 topup )
   - follow : http://liyaabloggies.blogspot.com/
    

12. Teha Halim ( 8x review blog )
   - follow : http://fateha-halim.blogspot.com/
   - twitter : https://twitter.com/FatehaHalim

13. Yuyu Eyka ( 3x doodle )
   - follow : http://ceriteraaquengkau.blogspot.com/
   - terjah dua link : 1  2

14. Nurul Syuhadah Mazli ( 1x hadiah misteri )
   - follow : http://lovoiustory.blogspot.com/
   - note : pemenang akan dipilih oleh sponsor melalui entry khas tentang blog sponsor.
               So, korang kena tambah entry dan ceritakan tentang blog Nurul Syuhadah Mazli.

15. Amira Shahira Shahrom ( 2x edit blogskins )
   -  

First ever Giveaway by I & A






Senarai Hadiah & Pembahagian Hadiah

Top Refferral  ( satu sahaja pemenang ) :-


1x Korean Ring

1x Shawl
1x Gelang

Klik image jika mahu lebih jelas :)

Rantai ribbon x1 ( 1 pemenang ) , Hair Clip x1 ( 1 pemenang ) by Insyirah
blog , like , add ,  twitter

Brooch x1 ( 1 pemenang ) and Novel x1 ( 1 pemenang ) and Shawl x1 ( 1 pemenang ) by Ardini
blog , blog , twitter *ask for a followback if you want c:



Gelang x4 ( ada 4 jenis, pemenang boleh pilih wrna apa ) ( 4 pemenang ) , Keychains x8 ( 2 pemenang ) , Teddy bear x1 ( 1 pemenang )and Fridge magnet x1 by Izzati
like , like , like , Add , follow , Twitter , Instagram



Voucher RM15 x1 ( 1 pemenang ) by TheSisters Shopping House
Like


Voucher 15% x10 ( 10 pemenang )and Voucher 10% x2 ( 2 pemenang ) by Lavia Heart Couture
Like , Blog , Twitter


* gambar hiasan

2 units woman attire from Anaziah Online Boutique ( 2 pemenang )



* gambar hiasan

2 units cosmetics products from Anaziah health and beauty ( 2 pemenang )


* gambar hiasan

2 units products from Anaziah Baby & Kids wear ( 2 pemenang )

Like , Like , Like



2 unit Brooch ( 2 pemenang ) by Hotz Mumma-My Blog-mY STORY-My Life
blog , blog , like



* gambar hiasan

Brooch x1 ( 1 pemenang ) by Craft MairaDiana

Like

5 pcs korean rings ( 5 pemenang ) by Wafico Shawls House
like


2 Doodle with full body ( 2 pemenang ) by Azzah(Sayurlemak.blogpot.com)
like , follow


*gambar hiasan

3 helai Shawl by FHNA CintaOnline

Pemilihan Pemenang


Cabutan tangan or Random.org

* Top Refferral * anda boleh promote ke blog saya ataupun
partner saya. Saya akan pilih yang tertinggi
Cnth : di blog saya yg tertinggi 45. di blog partner saya tertinggi 30 
, jadi saya akan pilih pemenang di blog saya  :)

Berakhir


* 200 peserta ataupun 15 / 20 February 2013



Giveaway She's Cantik Online Shop





STEP 1
-buat satu entri tentang giveaway ni. tajuk entry "Giveaway She's Cantik Online Shop"
- copy banner diatas,link kan pd giveaway ni.
copy paste step 1 hingga step 4 kedalam entry giveaway anda
STEP 2
-LIKE fanpage . klik->  She's Cantik Online Shop. dan like.  WAJIB      -letakkan link like fanpage ini dalam entry giveaway anda. WAJIB
STEP 3
-copy paste ayat dibawah dan share link fanpage "She's cantik Online Shop" , di fb anda.
-jom shopping online kat sini, semua pada harga murah. semua nya sangat menarik. do like this fanpage too :) http://www.facebook.com/beautyladyonline
-dan berikan bukti seperti dibawah. WAJIB
contoh 

  • jom shopping online kat sini, semua pada harga murah. semua nya sangat menarik. do like this fanpage too :) http://www.facebook.com/beautyladyonline
    menjual sleepy bear, teddy bear besar gedabak,plushie toys, make up, produk kecantikan beutskin essence, slimming produk,, kain pasang sulam indonesia, banyak lagi ada disini. semua nya dengan harga lebih murah dari pasaran ! boleh beli borong! :)
    Page: 135 like this
    Like ·  · 


STEP 4
-tag 5 orang . pastikan mereka tahu.. WAJIB
-tinggalkan link entry anda di ruang komen give away ini. tekan link -> "Ruang Comment Giveaway She's Cantik Online Shop"utk tinggalkan link entry anda.

siap !! dan anda berpeluang memenangi hadiah2 seperti dibawah. hadiah untuk top referrel juga akan disediakan.dibawah adalah hadiah yang bakal anda menangi :)



pemilihan pemenang by random.org  .lebih daripada 10 hadiah untuk dimenangi. hadiah akan ditambah jika sambutan ramai ! :)













tag yang pertama :


http://jejarimenaiplaju.blogspot.com
http://angellovesoldier.blogspot.com 
http://emoafina99.blogspot.com 
http://bebeh-ocha.blogspot.com 
http://chien-puterirahsia.blogspot.com



p/s : giveaway ini akan ditutup pada 13 febuari 2013. sekira nya penyertaan kurang dari 50 orang. admin akan batalkan giveaway ini.  jom tag kawan2 sertai giveaway ni, semua orang pon boleh. GOOD LUCK  :)


Saturday, January 12, 2013

Jubah Abaya Dubai Giveaway



    Blogger
  • Jadi follower blog ni dan blog http://www.dobuy.blogspot.com/
  • Buat simple entry bertajuk Jubah Abaya Dubai Giveaway .   
  • Jangan lupa letakkan banner dan syarat2 penyertaan  
  • Anda perlu letakkan url post giveaway ini ke dalam entry anda.

:: FB ::

NA Amir done like,comment n share 

    Giveaway ini akan berlangsung mulai 
    27th Dec 2012 hingga 15th Jan 2013


:: hadiah-hadiah ::

pilih 1 pemenang utama , dan 3 pemenang saguhati . 

pemenang utama akan dapat hadiah jubah abaya color dengan batu swarovski 

 
tapi kalau tak suka warna hijau .. ade byk color n design lagi boleh dipilih macam kat bawah...





saaangat cantik kan ??

dan 2 hadiah saguhati pon best juga .. 
dapat jubah abaya sulam berharga Rm130 ringgit ! . 
boleh bilih yang mana berkenan dihati ... saiz nya semua ada .. 
abaya sulam nie cantik , seusai utk daily use . 
pakai kat office pon ok !