-->

Followers

Sunday, December 30, 2012

Giveaway 27 dec 2012 - 7jan 2013


klik sini or banner kalo nak join


Tarikh mula : 27 . Dec .2012
Tarikh tamat : 07 . Jan . 2013

Pemenang pertama : keychain couple Domokun 
Kedua , ketiga dan keempat : keychain DSLR

Hadiah tu seperti dalam banner atas tu..

GiveAway By Cartieca Story


https://lh3.googleusercontent.com/-PEsx3VAekcc/ULm3jcT8_SI/AAAAAAAABsQ/8PehGGXdk-0/s400/cats.jpg
klik sini or banner kalo nak join





tarikh tutup : 30 disember 2012

Giveaway By Fyah Ahmad




:) azam saya untuk tahun 2013 :)


♥ Semoga dipermudahkan urusan dan panjang umur sepanjang tahun 2013 
dan tahun-tahun akan datang (insyallah)

♥ dapat mengembirakan PARENTS saya "AMIR BIN HUSSAIN & ROSNAH BT CHE ROS"
bukan hanya tahun hadapan tetapi tahun-tahun akan datang (insyallah)

♥ mencukupi duit untuk beli BLACKBERRY(insyallah)

♥ Untuk berjimat cermat (no online shopping or g shopping complex)
p/s:kadang2 barang2 yang online lagi murah di kedai2 di luar sana,
so macam tak ley tahan je kalo tak membeli (insyallah)

♥ Menghabiskan OJT, VTO dan INTERN tahun ini dengan jayanya (insyallah)

♥ sekiranya "kewangan" mengcukupi saya akan 
''tetapkan" untuk membantu orang secara sihat dengan HERBALIFE
(hampir menjadi salah seorang ahli herbalife) sebab sekarang tak tetap lagi (insyallah)

♥ nak bagi parents merasa duit sy sendiri masa INTERN dan terus diserap n mendapat 
kerja pada 2014(insyallah)




cekediout hadiah2nya yang awsome :)

Subang Galaxy 

Cincin Mustache 

Gelang Peace 


Love Isle Blous/Dress 


Sheer Top 

  The details


Hadiah No.1 dan No.2


Pemilihan Pemenang:-

  • 2 pemenang!
  • seorang di pilih melalui Random.org
  • seorang lagi dipilih oleh Fyah sendiri berdasarkan Azam 2013 korang yg best2!
  • Kalau ramai yg menyertai, Fyah(owner) akan tambah lagi bilangan para pemenang!


Tarikh mula: 25/12/2012
Tarikh tamat: 31/12/2012

End Year Giveway by Aisyhah and Zaa Tyra



tagged :



Semua perserta patut harus wajib semua blog sponsor ini. Ini adalah satu inisiatif untuk anda menang hadiah hadiah yang menarik lagi tertawan :B 

Aisyhah FAY Yui Miyaa Nur HanimWanny Najihah Najmy Iema Raja Farah cikgu FikriMeylla Qameyla Azwar Tengku Noorharmila Zaa Tyra Kyle KeshaAmisya Suraya LobakMerahJambu



MARI SESAMA JOIN! GA AKAN TAMAT PADA 31/12/12 PUKUL 3 PETANG. 




Friday, December 28, 2012

Giveaway time: Jom Mari Berkenalan By Sang Puteri



Nama anda: Ena Amir

Nama panggilan: Ena/Aina

Umur sekarang:22 tahun

Sekarang tinggal dimana: Menetap di Shah ALam tapi rumah di Penang

Warna kegemaran : Biru,Merah

 No Follower : 153




Tarikh berlangsung : 15 December, 2012 (hari ini)

Tamat: 28 December, 2012 (pukul 10 malam)


WAK GELAS 1ST GIVEAWAY: SECONDHAND IPOD



Pemenang akan dipilih secara rawak. 
Hanya satu hadiah utama (Secondhand iPod touch 32GB, bukan iPhone5) dan 5 hadiah saguhati. 

Tarikh giveaway wak bermula dari 22 Dis 2012 hingga Sabtu, 5 Jan 2013 (12.12 pm)

Saturday, December 22, 2012

Limited Edition GiveAway by Dysha Sahhir

klik link kat bawah kalau nak copy banner or klik sini untuk join


  • Due date 22.12.2012- 31.12.2012

* hadiah untuk 20 orang blogger yang ohsem lagi bertuah:)
*enjoice

Friday, December 21, 2012

Contest : Saya Nak Doodle by- Rien Rose




:face54: nak kaler coklat/biru
love tulis AMMYNAA

 :30:Doodle akan dibagi ikut giliran. siapa cepat dia dapat dulu 
:face54:TARIKH TUTUP : MALAM JUMAAT NI. 21/12/2012 (cantik pulak tarikh tu )

Sunday, December 16, 2012

Christmas Giveaway@Name Sherry




--------Christmas Giveaway by Name Sherry-----
1st Prize
Kiss Me top from Kissmi
preloved Stage nail colour 12 Astounding from Sherry Rambling
Pink Hello Kitty shoes stud from isherrygo
Blue bracelet from iluvcontest
ettusois BB mineral cream SPF30. PA++ from what every gal want

2nd Prize
Cute top from my mom's best
preloved Blue nail polish from sherry shopping
Blue Hello Kitty shoes stud from name sherry
Pink bracelet from Jewelry By S

3rd Prize
Angel Hello Kitty shoes stud from Love and Thoughts
Bracelet from Another Contest
Preloved Blue nail polish from lurvevertyhing.com

4th Prize
Orange bracelet from who luv cosmetics
Preloved orange Bloop nail polish from TH Corner
Hello Kitty shoes stud from My Kid Shopping

5th Prize
Red Hello Kitty shoes stud from Also Mommy
Brown bracelet from Wishing Her
Preloved Stage nail colour 18 Drama from wan 2 swap


Make the blog post giveaway as sticky post for three days!
*You may copy above to your blog with links stated in Prize. Do make sure the links are in the posts. Or else your blog post entry not counted*
Your blog need to be at least six months old to take part this giveaway to be fair with other blogger.

Christmas Giveaway open to International.
Giveaway ends on 24 December 2012 at 12midnight Malaysia time.

Leave your comment in this way:
GFC Follower:
From which country:
Blog post link:
Email:

Sunday, December 9, 2012

Segment : King Follow Back by Amercorner




Nyatakan sebab anda perlu dinobatkan sebagai king 
follow back.
sebab sy perlu dinobatkan sebgai  KING FOLLOW BACK sebabnya saya jenis yang kan follow
balik sekiranya ada mana2 blogger tinggalkkn jejak melainkan kalo sy sibuk dengan stdy.

boleh x nak request: please,kalo boleh sy nak hadiah ice watch boleh tak kisah num berapa pon :)
sebelum nie tak dapat lagi kalo join GA dr amercorner ini.


  -Printscreen jumlah follower korang semasa 
anda join segment ini
Members (120More »
Already a member? Sign in



  -Nyatakan sebab blogger lain perlu join segment ini.
mari ramai2 join segment nie sebab kita boleh sokong blogger amer ini & mana tahu kalo
next time kita buat giveaway/segment then amer join pulak kan.
kita bleh dapat ramai kawan-kawan2 baru dalm dunia blog ini.
sekiranya kita apa2 cadangan/masalah/apa berita kita boleh saja inform dekat blog pastinya
akan ada yang baca & bagi feed back :)





Hadiah Segment :  -King follow back .  
Tempat Pertama :  Domain for one year dan Icewatch sili forever Tempat kedua    :  Domain for one year
Tempat ketiga    :  Ice watch sili forever
Tempat keempat :  Ice watch sili forever
Tempat kelima    : Ice watch sili forever.
Tempat keenam  : Ice watch sili forever. 

Segment bermula 5.12.2012 hingga 6 January 2013.