-->

Followers

Wednesday, November 7, 2012

GIVEAWAY MORE THAN 20 PRIZES TO BE WON!!



click HERE to join or click BANNER



in collaboration with:
6th Sense Website Facebook Blog | TheChic Blog | The Mindmeld Website Facebook | Little White CraneWebsite Facebook | Pink.Enuf Blog | ButterScarves Blog Facebook | Bawal Collection Facebook | Sprink SugarFacebook Tumblr | The Doodle Box Lah Website Facebook | KalerPalette Facebook Blog




Syarat wajib untuk join giveaway ini? 
       a) Follow blog ini dengan menekan "join this site". 
           Bloggers: guna your blog account untuk follow. 
~done follow & follower 1597
       
       b) Share gambar giveaway dan link blog Geekintherainbow di status Facebook korang. 
~ done share dekat fb saya -->>klik sini


Macam mane nak submit penyertaan? Buat syarat wajib seperti di no. 2 dan inform saya di bahagiancomment giveaway ini atau email ke ifaathirah@yahoo.com



keinginan hadiah kalo ada rezeki dapatkan, mostly gurlz2 tentu lah 
dress dari 6th Sense Website Facebook Blog
or dress dari Little White Crane Website Facebook hope fully muat tuk ketinggian sy yang 156cm ini la
jacket dari Pink.Enuf Blog 
insyallah kalo ada rezeki... AMIN..




Hadiah-hadiah yang bakal dimenangi
- Sprink Sugar --> 3 x 1 set accessories (cincin+rantai)
- The Doodle Box Lah --> 1 x keychain, 1 x pendant, 1 x aztec felt pin, 1 x small framed doodle
- 6th Sense --> 1 x long sleeved maxi dress
- Little White Crane --> 1 x sleeveless dress
- Butterscarves --> 1 x long shawl
- Bawal Collection --> 1 x long shawl
- KalerPalette --> 1 x vintage paisley jacket
- The Chic --> 1 x 1 set Eco Tools Bamboo containing 4 brushes
- The Mindmeld --> 3 x 1 handmade bracelet
- Pink. Enuf --> 1 x handbag, 1 x chiffon shirt, 1 x 1 top



Tarikh tutup: 2 December 2012

2 comments:

IFA Athirah said...

noted!time kasey for joining this giveaway ^_^

cheeze maz said...

Salam ziarah. Good luck, suka joint GA ya? Jemput joint juga ya Giveaway akak, boleh lihat di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

jangan lupa tekan button share di bawah tajuk entry akak ni (http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_7.html) untuk share di facebook @ tweeter.

insya Allah, berjaya dapatkan pack serbuk tu nanti.