-->

Followers

Monday, October 22, 2012

SPECIAL GIVEAWAY by therosputih


klik,klik,klik sini or banner untuk JOIN & lihat syarat2 peneyrtaan



dalam GA by The Ros Putih terdapat beberapa kategori dan
kategori yang dimaksudkan itu apa dia

1. Pengomen Terbanyak (1 hadiah)--> yang ini owner akan pilih sendiri berdasarkan jumlah komen terkumpul bermula12.00am (21.10.12) sehinggalah 11.59pm (21.11.12) sahaja, komen2 yang sebelum atau selepas maklumat yang dinyatakan ni tak dikira...owner akan catat setiap satu komen yang anda buat di blog therosputih atau jualbelicrocheted tak kisahla entry yang dari zaman pak kaduk sekalipun...setiap salinan komen yang anda submit akan masuk kat email owner, so, aku akan trace dan record satu persatu...


2. Entry Paling Kreatip (1 hadiah) --> yang ini ada owner mention kat kriteria penyertaan (no 4 tu ha) di mana anda kena buat entry dalam bentuk yang paling kreatip yang anda mampu, asalkan mampu menarik minat minat juri yang buat masa ini masih belum ditentukan lagi siapa jurinya, tapi jangan risau...kita akan adilinya dengan bijaksana...



3. Cabutan Bertuah (3 hadiah)--> dah nama pun cabut-cabutan, maka, yang ini sama ada aku akan buat cabutan secara manual atau pakai komputer, tengok kepada penyertaan dulu seramai mana




antara hadiah yang ditawarkan adalah

crocheted elmo untuk Pengomen Terbanyak
crocheted cookie monster untuk Entry Paling Kreatip

atau
atau
crocheted phone casing untuk 3 Pemenang Cabutan Bertuah
*boleh request warna, corak dan saiz (bergantung kepada saiz telefon)

hadiah adalah handmade by jualbelicrocheted

peringatan manja : hadiah mungkin akan berubah, bergantung kepada keadaan dan penyertaan



SPECIAL GIVEAWAY bemula sekarang 
sehingga 11.59pm 21.11.12




saya suka this both cartoon elmo & cookies monster

elmo

cookies monster

sebab ianya sangat2 comel & creatif..
cantik gabungan warna untuk setiap craft yg digubah..


crocheted phone casing juga sangat2 menarik & comel..



this thing also so cute for baby gurlz

1 comment:

therosputih said...

terima kasih sudi menjoinkan diri dalam giveaway ni...jom rebut peluang untuk jadi pengomen terbanyak...