-->

Followers

Tuesday, October 30, 2012

Giveaway blog aslamber.com

Aslam's blog
klik banner or klik sini untuk join 



Tulis pendapat peribadi korang mengenai blog aku kat blog korang. Kutuk/puji dan idea penambahbaikan.
blog yg menarik, simple & ringkas.
kalo boleh ada info/maklumat yang terkini lagi baik sekiranya blog awak bukan blog peribadi.
sekiranya ada fokus untuk luaskn blog awak pon boleh & boleh naikkan trafik awak
contohnya kalo cerita pasal kereta kan so boleh la ceritakan kereta2 yg tengah naik sekarang nie.
pendapat saya je la & pada pendapat lain blog awak dh memang baik.. 
lelaki kan suka yg simple, xdak campur2 kaler background, xdk gadget yang banyak2 & menyerabutkan.
yang paling sy suka kt blog awak sebabnya tiada music....hehhe
bukan apa leceh la bg yang pasang musci sebab ambik masa nak loading nya...
lastly,maaf kalo ada terkasar bahasa... 
mintak maaf dr hujung rambut hingga hujung kaki :)


Apa korang dapat dengan Giveaway ni?

if menang dapat hadiahkan,ofcoz la kan..
so kalo dapat voucher / duit macam2 boleh beli..
tambahan pulak sy sebagai student yang sememangnya perlu berjimat cermat untuk
menampung diri sebagai pelajar.
so kurang la sikit beban parents nak hantar duit kan...
susah rupanya hidup merantau yea..




Tiga entry yang terbaik akan ditentukan oleh owner sendiri dan saguhati untuk 3 penyertaan.




Yang pertama akan dapat Voucher Brooks RM120 + RM40 Tunai.



Yang kedua akan mendapat Tunai RM30.



Yang ketiga akan mendapat Tunai RM20.



Tiga Saguhati akan mendapt Tunai RM10/seorang.