-->

Followers

Friday, August 17, 2012

Partner Giveaway By Fiqah dan Ieyla



Syarat Penyertaan :
1. Mempunyai blog.
2.Warganegara Malaysia.
3. Tiada had umur dan jantina.
4.Wajib follow blog Fiqah dan Ieyla.
5. Wajib follow/like/add semua sponsor. 

Cara penyertaan :
1. Buat entry yang bertajuk " Partner Giveaway By Fiqah dan Ieyla".
2.Gamkan banner diatas dalam entry korang dan backlinkkan ke entry ini.
3.Tag? Tak perlu pun tak apa.Tapi ada hadiah untuk Top Referral.
4.Letak link GA korang tuh dalam kotak komen ini. *jangan letak link dekat kedua-dua blog*.
5.Dah siap!!

Nota kaki :
1.Pemilihan pemenang mungkin menggunakan khidmat Mr.Random/cabutan tangan.
2.Akan tamat apabila cukup 150 orang *Nak cepat TAMAT, promotelah GA*.

3.Top Referral ada 2 orang *satu dalam blog Fiqah dan satu lagi dalam blog Ieyla*.
4.Sponsor berhak untuk tukar hadiah.

5.GA akan terbatal jika kurang dari 30 peserta.
6.Entry ini akan sentiasa diupdate kalau ada apa-apa perubahan atau inform untuk para peserta .



Letak Banner bawah ini dekat sidebar korang.

miss choco : 
jum kawan2 kita join GA ini...
hadiah pon best2 gak :D
GA tamat setelah 150 peserta yg join... 
jum ramai2 memeriahkan lag GA ini

2 comments:

Shasha Yacob said...

saya join


http://mangatbermaindota.blogspot.com/2012/08/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html

fiqah hamed said...

Thanks join GA fiqah dan Ieyla..Promote-lah untuk menang hadiah top referral.. (:

* Top Referral boleh pilih hadiah sendiri *

jangan lupa selalu-selalu lihat entry GA ini mungkin ada perubahan..
amyway..thanks jadi peserta pertama.. (: