-->

Followers

Friday, August 10, 2012

♥ Giveaway Ramadhan Special ♥


  1. Blogger 
  • Jadi follower blog Wanita2u. Skip jika anda sudah jadi follower.
  • Buat simple post mengenai giveaway ini dengan kata-kata anda sendiri. Markah akan ditambah jika ayat menarik, tertarik & fantastic! :D
    Anda boleh menambah atau menggunakan banner di atas dan 
    salin syarat-syaratnya.
  • Anda perlu letakkan url post ini ke dalam blog post anda.
  • Buat sticky post mengenai giveaway ini sehingga 17 August 2012.
     2.  Facebook
  • Like page Wanita2u.comSkip jika anda sudah like.
  • Like post ini dengan klik Like button di bawah.
  • Share ke wall Facebook anda mengenai giveaway ini & tag Wanita2u.com
     3.Twitter
  • Follow kakfash on twitter. Skip jika anda sudah follow.
  • Tweet mengenai post ini dengan klik tweet button di bawah dengan menyebut "@kakfash". 
Senang bukan? :) Harap-harap ada lah yang sudi join. Hehe.

Setiap penyertaan berikan detail tersebut di ruangan komen di bawah : 
  • Follower ID & blog post url link
  • Facebook nickname
  • Twitter username
  •  Warne inner tudung kegemaran anda (Hitam, putih, kelabu)
Pesanan ringkas : Hanya penyertaan lengkap (mengikut syarat yang ditetapkan) akan diterima. 



miss chocolate : jum ramai2 sokong & memeriahkn lagi GIVEAWAY ini :)hadiah yg ditawarkan pon best jugak ♥♥♥cepat2, jum join sementara masih sempat :)insyallag,kalo menang boleh buat pakai masa raya...

    Giveaway ini akan berlangsung mulai hari ini 4/8/2012 hingga 17/8/2012. Semoga berjaya & Selamat menyambut Hari Raya Aidilfitri. 

    ♥ jum tengok hadiah2 yg cantik2 nie 




    4 comments:

    man said...

    baju mcm lawa je..hehehe

    man said...

    datang lah blog sy http://ajax85.blogspot.com

    Wanita2u said...

    Salam. :) Akak ingin mengucapkan tahniah kerana anda telah memenangi hadiah untuk Giveaway Ramadhan Special dari Wanita2u.com. :D

    Sila berikan detail nama, alamat & nombor telefon ke sales@wanita2u.com ya. :)

    mi$$ch0c0laTe said...

    Wanita2u thnx yer :)..alhmadulilah rezeki sy...