-->

Followers

Tuesday, July 31, 2012

Segmen Dudel Kapel

 
 
 
di dalam post korang mestilah kene ada detail :- colour kod bleh amik di SINI

warna tudung :-

warna baju (untuk kedua2 pasangan maksudnye samelah warna baju diorang pakai) :- F35159

warna Seluar  (untuk kedua2 pasangan maksudnye samelah warna seluar diorang pakai) :- 050000


warna anak tudung perempuan :- 050000

warna kasut (untuk kedua2 pasangan maksudnye samelah warna kasut diorang pakai) :- C06F0B

bagi tau sekali nama korang dan nama pasangan korang.. Ammynaa & Ammy

Tarikh Tutupnya Iaitu esok 1 Ogos. So, kpd yg blum sempat join silelah join ya! Tapi, Ingat! Tepat aja dah 15 Orang, Segmen ini tamat.. ^^

3 comments:

Eca Dwinky Asha said...

wahh..comel je doodle tu

nis said...

awk, warna tudung nak warna apa?

nis said...

try check, doodlenye ade ke tak.

Sorry Doodlenye baru siap hari ni :(

http://misskpoppers.blogspot.com/2012/08/sudah-siap-dudelnye-peserta-eira-10-13.html