-->

Followers

Friday, July 27, 2012

Segmen: Aku Terjah! Aku Follow! Apakah itu?

 
 
 

 MYideakini akan update blog link korang kat bawah ni nanti ye... :-).. Berita gembira buat 20 blogger pertama 50 blogger pertama yang menyertai segmen MYideakini akan menerima  4GB PENDRIVE khas dari MYideakini dengan syarat dan terma berikut:


 Mula? Jom....TUTUP.....? BILA CUKUP 100 ORANG BLOGGERS

misschocolate:jum kawan2 kita join GA yg  nie.. 
sebab bukan senang nak dapat pendrive 4gb free2 je [kalo ikut suma syarat2nya la]...

tagged
http://mucuxmellow.blogspot.com
http://gincu-rawr-bercakap.blogspot.com/

4 comments:

Myideakini [dot] com said...

Assalamualaikum dan Salam Ramadhan....Terima kasih atas kunjungan dan penyertaan dalam segmen
MYideakini ye...untuk melayakkan hadiah penghargaan dari MYideakini, pastikan penama yang telah di tag tu follow blog MYideakini...itu syarat & terma dr MYideakini...TQ

aisyah humaira' said...

http://www.aisyahhumaira.com/2012/07/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html

niera dtg singgah + dah follow sini :)

syarmimi said...

http://mymyadecerita.blogspot.com/2012/07/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html

dari segmen yg same. terjah sini + follow ! jom jenjalan ke blog mimie. :)

Zaidalifah Hussin said...

http://kumahuitu.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html


Salam Ramadhan...
Salam Perkenalan... :)
Happy Blogwalking..