-->

Followers

Wednesday, July 18, 2012

First Giveaway Sempena Nuffnang Blogopolis Malaysia 2012

 
iklan 
 
 
 1entry yg ena suka dalam belog kak sha ini dia

siapa-ada-akaun-netlog
 
bila baca nie wt ena teringat zaman muda2 dlu la[eh,dh tua sangat ke.. bru 22tahun kn]
mana xmudanya,time nie la suma remaja2 bergiat aktif dalam sosial networking
antaranya NETLOG, MYSPACE, FRIENDSTER, TAGGED etc

alasanya nak cari kawan baru. 
mmg dapat ramai kawan terutamanya kawan luar Malaysia.
sometimes dapat mesej inbox yg menakutkan & menggelikn.
setengah2 social networking nie xblok gambar yg xelok. [paham2 je la pa bendanya]
 
hope ada rezeki nak menang yea.. Doa2kn la ea :) 
AMIN...

Hadiah-hadiah First Giveaway:- 

 Hadiah Pertama : 1 unit Handbag dengan warna pilihan anda sendiri & 1 unit Beg Serbaguna IKEA

Hadiah Kedua : 1 unit Gelang Tangan & 1 Beg Serbaguna IKEA 

Hadiah Ketiga : 1 unit Keychain  & 1 Beg Serbaguna IKEA 

Hadiah Keempat : 1 unit Keychain  & 1 Beg Serbaguna IKEA

Hadiah Kelima : 1 unit Keychain  & 1 Beg Serbaguna IKEA

 
 
Saya mahu menyertai First Giveaway yg dianjurkan oleh seorang Mommy Blogger di Malaysia iaitu sharidawati.blogspot.com
 

berakhir pada 1 Ogos 2012

5 comments:

Mieya Atiera said...

Good luck :)

Mieya Atiera said...

Good luck :)

mi$$ch0c0laTe said...

thnx :)

Sharidawati Shahrudin said...

time kasih sbb sudi join give away ni..

ooo u suke entry akaun netlog tu ek? hehehe, tq

apa2 pun all the best!!!!!!

Sya Isya said...

good luck. nak join juga lah. nak hand bag tu :D