-->

Followers

Wednesday, June 27, 2012

Segmen : Nak Header Free dari Iza Zaty


klik kt banner


SYARAT-SYARAT SEGMEN ;
1. WAJIB follow blog ini * kalau nk free, kenelah follow dulu *
2. Buat satu Entry yang bertajuk "Segmen : Nak Header Free dari Iza Zaty
3. Letak BANNER dan linkkan ke entry ini 

4. WAJIB SANGAT SANGAT
 isi detail ni dalam entry korang ;

- ayat untuk letak di header : saya suka chocolate
- Jenis Font : font e / font i
- Link Blog : http://mycadburychocolateblog.blogspot.com
- Code Warna : F70000, FF2DFF, FF0066
FF0066- URL doodle/gambar transparent :
http://www.fizgraphic.com/2012/03/freebies-doodle-student-university.html (kalo sy nak dodle mcm nie boleh x kaler merah)
- lain lain tambahan : pa2 yg awak rasa nak tambah ;)

5. Publish entry korang dan letakkan LINK ENTRY di komen



Tamat Segmen : sehingga 20 blogger yg join.


4 comments:

Iza Zaty said...

adoii, ayat untuk letak di header ape ? hehe. lupa tulis la tu.

nuurellajamuri said...

singgah dan follow..:) nak header baru jugak laa :)

mi$$ch0c0laTe said...

maafkan sy sebab lupa nak tulis ayt header...dh edit lain...

Iza Zaty said...

header awk dh siap ;)
nnti saya akn bgi dalam satu entry.
pastikan dh ikut syarat2 kalau nk amek.
FOLLOW BLOG SAYA DGN TEKAN BUTTON "JOIN THIS SITE"
dan bagitau saya yg awk follower ke brape . bgi tau di CBOX saya :D