-->

Followers

Wednesday, June 20, 2012

SEGMEN: FOLLOWER VS READER [02.07]


http://1.bp.blogspot.com/-JFG4gfYmhew/T98UX6GArCI/AAAAAAAADGU/fhfoS7O5z7M/s1600/Hamizah.png
click kt banner kalo nak join
 saya lebih suka banyak reader kerana 
saya suka berkongsi segala info2 yg ada dalam belog sy ini.. melalui reader jugak 
lah kita dapat membaiki segala kritikan 
membina tuk kita baiki penulisan kita dalam berbloging.
selain itu, kita jugak dapat meluahkan perasaan & apa2 jua yg kita rasa dalam belog ini
 walupon hanya silent reader saja means blogger yg membaca & tidak meninggalkan sebarang komen.. at least ada juga orang yg menbaca luahan isi hati kita.. tak guna jika punya follower yg ramai jika tiada sorang yg menyokong kita sekiranya kita memerlukn bantuan (sprt buat GA, segmen & contest)..
jum kita ramai sertai segmen ini..hadiah on lumayan jugak :)
nak tengok hadiah..ni untuk slogan terbaik( 2 pemenang)


dan hadiah untuk top refer

fancy pillow comel ni- *lambat sikit lah dapat..susah nak buat tu

dan hadiah misteri dari nur

andai kata tak da top refer..nur pilih berdasar kan entry kretif yer

segmen ni berakhir 2 minggu dari tarikh post entry ni...
cepat-cepat..jangan lepaskan peluang
18/6/2012-2/7/2012 pukul 11.59 malam

1 comment:

nur_za said...

thanks join dear..gud luck yer