-->

Followers

Tuesday, June 26, 2012

My 1st Give Away [08.07]


 
klik banner kalo nk join


Syarat-syaratnyer :
Care - carenye senang sahaja, korang buatla seperti berikut ye...:-
  • GA ini terbuke kepada semua bloger yang berwagenegara malaysia sahaja....
  • Buatkan 1 entri bertajuk *** My 1st GiveAway ***
  • Perlu jadi follower Blog ini yer...
  • Copy Banner dan Link kan ke Entri *** My 1st GiveAway  *** ni.
  •  Jawab 2 soalan mudah dibawah....
  • Dah siap entri, tinggalkan link entri tu kat ruangan komen bawah  ni nanti yer. 
tarikh tutup  My 1st GiveAway ni adalah pada 8 Julai 2012 ye...
dan pemilihan pemenang akan diumumkan pada 20 Julai 2012. 

miss chocolate :
Siapakan nama Puteri tunggal Blogger ini...?
Nurlaila Syakirah Binti Khairul Anuar
Bilakah tarikh Lahir Puteri Blogger ini ?  
16 April 2010  


hope betol la jawapan saya yer :)

No comments: