-->

Followers

Tuesday, June 19, 2012

1st GiveAway .:: Memori Terindah ::. by haryatifaizal [tamat]




Cara Penyertaan:

1. Anda mesti mempunyai blog dan menetap di Malaysia.
2. Follow blog "haryatifaizal.blogspot.com", kalau takmo follow pun takpe, kalau follow senang saya nak refer balik blog korang dan follow kembali.
3. Copy banner kat atas tu beserta dengan link entry ni.
4. Buat entry ringkas bertajuk "1st GiveAway .:: Memori Terindah ::. by haryatifaizal", dan tinggalkan link anda di entry ini.
5. Tarikh tutup penyertaan adalah pada 30.6.2012 (tepat jam 10.00mlm)
6. Hadiah akan diberitahu kemudian. (dari masa ke semasa).

Sekian, itu saja, so, sudi-sudikan la join ye! Bukan tuk sape tuk korang gak!

miss chocolate: tahniah sebab dah ckup setahun belog haryatifaizal..
thanx sebab anjurkan GA nie sempena ulangatahun 1st berbelog kn...

2 comments:

Haryati::Faizal said...

salam, tq dear coz sudi join my 1st GA.

mi$$ch0c0laTe said...

welcome :) tahniah yea berbelog dh setahun :)